Resum reunió 19/05/17

A les oficines de l’ajuntament ens hem trobat 6 persones externes a les Amipes. Estem un poc decebuts perque esperavem més col·laboració després de la reunió de divendres passat.

Hem definit emprendre les següents accions:

 • Recollida de firmes: posam en marxa una recollida de firmes per donar suport al que estem fent. N’Isabel Blanco farà el document per la recollida.
  • L’objectiu primer que ens proposam es la recollida a les assemblees de final de curs i els sopars a la fresca de les escoles. -> Responsables: AMIPES
  • En segona instància, la recollida de firmes a les festes de totes les urbanitzacions. -> Responsables: vos necessitam. Necessitam voluntaris per fer la recollida a cada urbanització, aprofitant les festes de l’estiu. Contacteu amb juntsperiesmaioris@gmail.com i deixeu-nos la vostra disponibilitat.
 • Bicicletada: la proposta tancada avui és:
  • DIA: 25 de Juny
  • HORA: 19h
  • RECORREGUT: del CEIP Badies al Solar de Maioris on es farà l’IES. Si tenim el permís per anar per la carretera, hi anirem. En cas que no, es farà per la zona interior a les Urbanitzacions.
  • IMPORTANT: AQUESTA BICICLETADA ES FARÀ SI ES CREA UN GRUP D’ORGANITZADORS

Tasques a fer: s’han de fer tasques com: sol·licitar permisos, preparar notificacions -nosaltres posam la logística tècnica per l’enviament-, acte tancament de recorregut…

A més, volem tenir una pancarta que ens serveixi tant per les manifestacions que haguem de fer com per les taules de recollida de signatures. Si algú té algun contacte que es dediqui a això, que ens ho comuniqui, per favor.

En paral·lel, l’equip gestor de la Plataforma ens marcarem una serie de reunions per informar del projecte a l’IES de S’arenal i els diferents centres educatius de S’arenal i Platja de Palma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s